Viziune

Scoala Internationala CLAS este

  • printre cele mai bune scoli primare, care este bazata pe o cunoastere profunda a societatii si ofera studentilor instrumentele de adaptare la o lume in continua schimbare, promovand invatarea permanenta in Era Cunoasterii.
  • unica scoala romaneasca din Romania bazata pe Invatarea prin cooperare si elemente din programa Forest Schools si Thinking Schools. Este o scoala inovativa care aplica cercetari recente internationale din domeniul educatiei ca de exemplu, Proiectul Zero – Universitatea din Harvard, Grupul Cooperative Learning – Universitatea din Verona, Centrul CL-Universitatea din Minnesota, Abordarea Reggio-Loris Malaguzzi; Scolile Forest; Abordarea Structuralista a lui Kagan & Strategia “A invata impreuna’; De Bono’s Thinking Hats, Cheile gandirii – Tony Ryan, Taxonomia lui Bloom, Teoria Multi-inteligentelor a lui H. Gardner), Jolly Learning fiind si centru de dezvoltare profesionala pentru profesori.
  • o scoala incluziva care educa cetateni globali competenti avand urmatoarele caracteristici: empatie, creativitate, cooperare, comunicare, autonomie, gandire critica si initiativa, curiozitate epistemica si deprinderea de a lua decizii.
  • o scoala moderna in care studentul este protagonist si invata cum sa cerceteze si sa invete, intr-un mod cooperant, folosind TIC (Tehnologia Comunicarii si a Informatiei) – laptop, Mimio, Internet in mod echilibrat.

Avand in vedere aceasta viziune va asteptam in fiecare zi la sediul nostru pentru ” a cup of tea” si pentru detalii! Rezervati un tur al scolii ca sa ne cunoastem!