Echipa CLAS Snagov

Petre Julieta

Director & Profesor de limba engleza

Descriere

Julieta Petre este profesor de limba engleza cu gradul didactic 1, profesor pentru invatamant primar si formator national si international cu un nivel inalt de expertiza profesionala, formata de-a lungul celor 27 de ani de experienta didactica in Bucuresti si Verona, Italia. Dna Petre Benetti este Jolly Learning Professional Trainer si ex-membru al Grupului de Formare-Studiu-Cercetare al Universitatii din Verona, devenind autor al cartii “Cooperative Learning in CLIL Contexts”.
Licentiata a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limbi Straine, cu studii postuniversitare in Educatia Interculturala si Master in Cooperative Learning in cadrul Universitatii Dante Alighieri (Italia), Mrs Julieta Petre s-a perfectionat continuu in Anglia fiind absolventa a Golders Green College din Londra – Business Studies si a cursului TKT-CLIL Cambridge de la British Council, Milano.
Dna Petre este co-fondatoarea Scolii Internationale CLAS si a Gradinitei Reggio-inspired CLAS si preda programa Angliei si Cambridge ESOL/International. De asemenea, Julieta Petre este si Directorul scolii avand ca responsabilitate admiterea elevilor, controlul calitatii, acreditarea scolii si coordonarea Centrului de dezvoltare profesionala CLAS.

Lucio Benetti

Fondator & Director Administrativ

 

Descriere

Lucio Benetti – co-fondator al Scolii Internationale CLAS, originar din Verona – Italia.
Specializat in grafica publicitara si marketing, dnul Benetti a absolvit cursul de didactica “Apprendimento Cooperativo” in cadrul Universitatii din Verona, sustinand cursuri de limba italiana pentru straini. Dnul Benetti este antreprenor din 2001 si este pasionat de informatica APPLE MAC si de bucataria italiana.
Dumnealui este foarte empatic cu copiii si doreste sa creeze un impact important de regenerare a educatiei in Romania folosind abordarea Reggio Emilia a lui Loris Malaguzzi.
“Doresc o scoala unica prin etos si universala prin valori si intercultura. Elevii nostri invata cum sa invete,  sa aprecieze umanitatea si diversitatea si exerseaza intelepciunea, toleranta si prietenia cu semenii lor, intelegand responsabilitatea sociala ca viitori cetateni ai lumii care se vor confrunta cu exigentele secolului 21-lea cu dragoste pentru pace si compasiune.

Postelnicu Ruxana

Director adjunct & Profesor de limba romana 

Descriere

Licentiata a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere si absolventa a Scolii Normale Carol Davila din Campulung, dna profesor este profesor titular de limba romana la gimnaziu si profesor pentru invatamant primar, incepand cu luna septembrie 2018 si a obtinut gradul ditactic 1.
A participat la numeroase cursuri de formare continua printre care enumeram:
– ”Educație de calitate pentru toți”, C.C.D. Prahova, 2015-2016
– ”Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice prin activități de mentorat” implementat de Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului, 2009-2010
– ”Ora de consiliere și orientare”, C.C.D.București, sector 2, 2006
– ”Management Educațional”, organizat de ”Centrul Pentru Formare Profesională Continuă”, București, sector 2, 2001-2002

Pentru dezvoltare profesionala continua, dna profesoara isi completeaza studiile de specialitate la Facultatea de Stiinte ale Educatiei din Bucuresti – specializare pedagogia invatamantului prescolar si primar, avand a doua licenta.

Paun Miruna

Profesor de geografie & profesor de invatamant primar

Descriere

Miss Miruna este profesor titular pentru invatamant primar cu gradul definitivat si profesor de geografie la ciclu gimnazial. Doamna Profesoara este licentiata a Facultatii de Geografie- specializare geografia didactica si a Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Universitatea din Bucuresti cu media 10 si specializata in pedagogia invatamantului primar si prescolar.

Miss Miruna a terminat cursurile Masterului “Educatie presecundara. Politici si strategii de dezvoltare” din cadrul Facultatii Stiintelor Educatiei din Bucuresti in iunie 2019 cu media 10. A inceput colaborarea cu scoala noastra in februarie 2016 si isi va continua activitatea didactica si in urmatorii ani, fiind un cadru didactic foarte bine pregatit, empatic si pasionat.
Persoana creativa, inclinata spre arte, a urmat si un curs de pictura si desen. Dra profesoara Mihai. a participat la Conferinta “Education First” – Impactul programului “Saptamana Altfel” asupra cadrelor didactice si a elevilor din ciclul primar, la Conferinta “Back 2 School” condusa de Oana Moraru si la atelierul de dezvoltare personala “ABC-ul emotiilor”. In anul scolar 2019 – 2020 dra profesoara a participat la Conferinta ” Shades of Bullying” si “Lectii finlandeze” precum si la o conferinta despre predarea istoriei la ciclul primar.

Chiricescu Lia

Profesor de limba engleza si spaniola

Costache Loredana

Secretar scolar & contabil e-factura

Loredana Moga

Profesor de istorie si educatie sociala

Stoica Ioana

Profesor de limba engleza

Descriere

Ms. Ioana Stoica, profesor de limba engleza, licențiată în Filologie – Facultatea
de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București. Formator acreditat de Ministerul
Educației Naționale, a organizat și livrat multiple cursuri, cum ar fi: limba engleză,
comunicare, motivare și leadership.
În cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU)
elaborat de România şi aprobat de Comisia Europeană, a susținut programe de formare
profesională.
Empatică, iubește lucrul cu copiii iar în prezent este și Lider voluntar al Centrului Local
Sf.Nicolae – Cercetașii României, activitățile desfășurate reprezentând educaţie pentru
viaţă, focusate pe dezvoltarea cunoaşterii de sine, necesității de a căuta noul, de a
participa, de a explora, de a descoperi, de a făuri, de a ajuta.
Adepta a educatiei nonformale și formale, Mrs Ioana Stoica va sustine ore de STEAM,
Jolly Learning și optionale CDS în limba engleza la Școala CLAS începând cu
septembrie 2024. Welcome aboard!

Tudor Andreea

Profesor pentru invatamant primar si profesor de limba engleza

Alina Constantinescu

Profesoara de muzica

Descriere

Miss Alina este profesoara de muzica la ciclul gimnazial si primar incepand cu acest an scolar. De asemenea, ea sustine si optionalul de pian de la scoala noastra. Miss Alina a absolvit Liceul de arta ,,D. Cuclin’’ din Galati, sectia pian principal
si Facultatea de Interpretare Muzicala din cadrul U.N.M.B, specializarea pian principal din Bucuresti. In perioada preuniversitara a participat la numeroase concerte si concursuri, dar si olimpiade ( gimnaziu + liceu):
-Concursul National de Interpretare muzicala Carl Czerny – Piatra Neamt
-Concursul National de Interpretare muzicala “Miniatura Romantica”- Galati
-Concursul National de Interpretare muzicala “George Georgescu”- Tulcea
-Olimpiada Nationala de Muzica in diversi ani
In perioada universitara si post universitara a cantat in cadrul a diverse  evenimente culturale, a fost membra in Corul Regal si a activat in mai multe trupe de impact national, avand si aparitii televizate.

Stoica Lavinia

Profesor pentru invatamant primar si prof de educatie artistica

Descriere

Miss Lavinia sau Lavi cum ii spun elevii , este profesor titular, cu dublă specializare: prof.învățământ primar- prof. educație plastică și artistică.
Doamna profesor a absolvit Universitatea Națională de Arte din București,cu Diplomă de Master, specializarea Artă Murală în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design, Universitatea din Oradea, cu Diplomă de Licență
în cadrul Facultății de Arte Vizuale, specializarea Pedagogie- arte plastice și decorative și Universitatea ‘’ Petre Andrei’’ Iași, Colegiul de Institutori conf.legii 71/1995, art.6, specializarea Institutori invatamant primar.
Își continuă perfecționarea prin cursuri de dezvoltare personală și  profesională realizată constant:
Making the PYP happen: Implementing agenty( Cat.1),
Curs ’’ REGGIO EMILIA’’ – proces de învățare adaptat pe baza intereselor
copiilor
Participant în calitate de artist plastic la proiectul Representing the Identities and the Voices of the European Riverains ( R.I.V.E.R ), proiect finanțat
prin Education, Audiovisual& Culture Executive Agenty, Call for proposals
EACEA NO.23/2007 Participant cu lucrarea ‘’MUZEUL VIOLENȚEI ȘCOLARE’’ la Conferința
Națională cu participare internațională ‘’ CONSILIEREA@ARTA DE A AJUNGE LA
TINE(RI)’’, publicată în broșura conferinței cu ISBN 978-973-0-14800-8 Participant ca și coautor cu lucrarea ROLUL ART-TERAPIEI ÎN
AUTODEZVĂLUIREA EMOȚIONALĂ ȘI ÎN DEZVOLTAREA PERSONALĂ A
ELEVVILOR CU DEFICENȚĂ MINTALĂ la Conferința Științifică Internașională
PERSEPECTIVE ALE EDUCAȚIEI SOCIALE ȘI EMOȚIONALE, publicată în broșura
conferinței cu ISSN 1224-6239.

Briciu Carmen

Profesor de educatie artistica

Descriere

Profesoara de educatie artisitca si tehnologica la gimnaziu si ciclul primar
Din 1996, când a absolvit secția Arte Textile în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design a Academiei Naționale de Artă din București, cu media 10 fiind șefă de promoție, Mrs Carmen lucrează în domenii ca industria textilă, grafică sau publicitate. A avut 4 expoziții personale și mai multe de grup, în țară și în străinătate. Își creează un site personal de prezentare și susține ateliere de creație cu copii de toate vârstele și cu adulți împărtășind celor interesați ce a învățat în cei 6 ani de studii universitare și practică pedagogică.
Printre realizările ei se numără participarea la crearea departamentului de Digital Styling, ca Director artistic la Dumarex, și crearea logo-ului Intuitext, ca Grafician la Softwin.
În cariera de full time parent a participat ca voluntar la: World Fest (unde organizează standul Romaniei), Book&Bake sale și alte activități organizate de Asociația Părinților împreună cu școala în perioada în care a locuit în Elveția. Realizează în calitate de Marketing VP Assistant of ZIS Parents Association: newsletters, calendare, postere.
A susținut două workshopuri la clasa a 4 a și la clasa a 5 a: “How to express ourselves with textile arts “ și Little March “ how to make a white-red cord și a lucrat ca Substitute Art Teacher.

Moraru Mihai

Administrator de campus

Vincreanu Valentina

Profesor pentru invatamant primar si profesor de religie si de limba engleza

Descriere

Dna Valentina Vincreanu este licentiata a Facultatii de Teologie Ortodoxa, in cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Cultura si civilizatie engleza si a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, licentiata in Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, in cadrul Universitatii Bucuresti, cu media 10.

A participat la numeroase cursuri de formare, webinarii si conferinte, din care amintim “Arta povestirii, metoda interactiva in arta educatiei” in cadrul Atelierului de Cuvinte (sept. 2021 ), “REFE – Reducing the Ecological Footprint through Eco-Awareness” si DEZBATEREA privind implicarea comunitatii in reducerea amprentei ecologice (oct. 2022), “LEADERS Explore pentru Tineri – In sfarsit stiu ce vreau sa fac!” (aprilie 2022).

S-a alaturat, de asemenea, proiectului “Glasul autismului”.

Adora copiii si felul lor de a privi viata, dintr-o perspectiva amuzanta!

“Intregul scop al educatiei este sa transforme oglinzile in ferestre.” (Sydney J. Harris)

Oprea Carmen

Secretara

Postovaru Bogdan

Profesor de sport

Grigore Vasile

Profesor de fizica

Gabriela-Florentina Preda

Profesor pentru învățământul primar

Descriere

Prof Gabriela Preda va prelua clasa pregatitoare in septembrie 2024.
Dumneaei este profesor pentru învățământul primar, are gradul didactic II (media 10) și, de mai bine de 12 ani, îi însoțește pe copii pe drumul cunoașterii.
Absolventă a Liceului Pedagogic din Ploiești, având specializarea învățător-educatoare, și-a continuat studiile universitare de licență și masterat în domeniul economic, fiind absolventă a Academiei de Studii Economice din București.
În octombrie 2013 a urmat programul de formare continuă “Organizarea interdisciplinară a ofertelor de învățare pentru formarea competențelor cheie la școlarii din clasele I-IV, iar în decembrie 2019 a absolvit cursul acreditat “Educație financiară”, organizat de către CCD București. În august 2022 a urmat programul de formare continuă “CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți”.
Doamna învățătoare este preocupată de a găsi și implementa diferite metode didactice care să-i ajute pe elevi să se adapteze vieții de școlar și să asimileze cu ușurință informațiile transmise în cadrul orelor. Este empatica si dedicata profesiei de dascal si nerabdatoare sa intre in echipa CLAS in luna septembrie 2024.

Roxana Cojman

Profesor matematica