Echipa CLAS Snagov

Ponderea personalului CLAS vaccinat impotriva COVID-19

Personal didactic angajat 8/8 vaccinati
Personal didactic colaboratori 9/9
Personal nedidactic auxiliar 2/2 prima doza
Procent de vaccinare 100%

Prof. Ruxana Postelnicu

Licentiata a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere si absolventa a Scolii Normale Carol Davila din Campulung, dna profesor este profesor de invatamant primar, incepand cu luna septembrie 2018 si va continua colaborarea cu scoala noastra si in anii viitori.
A participat la numeroase cursuri de formare continua printre care enumeram:
– ”Educație de calitate pentru toți”, C.C.D. Prahova, 2015-2016
– ”Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice prin activități de mentorat” implementat de Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului, 2009-2010
– ”Ora de consiliere și orientare”, C.C.D.București, sector 2, 2006
– ”Management Educațional”, organizat de ”Centrul Pentru Formare Profesională Continuă”, București, sector 2, 2001-2002

Pentru dezvoltare profesionala continua, dna profesoara isi completeaza studiile de specialitate la Facultatea de Stiinte ale Educatiei din Bucuresti – specializare pedagogia invatamantului prescolar si primar, avand a doua licenta.

Pandele Cristina

Ms Cristina este profesoara de limba engleza si profesoara pentru invatamant primar cu gradul didactic 2 avand experienta didactica atat in sistemul de invatamant de stat cat si in cel privat. Ms Cristina a absolvit Liceul Pedagogic din Ploiesti si Facultatea de Litere si Stiinte (engleza-romana) in cadrul Facultatii de Petrol si Gaze din Ploiesti. Incepand cu luna septembrie 2020, doamna profesoara s-a alaturat echipei CLAS si va preda limba engleza la clasele primare si gimnaziu si matematica, stiinte si educatie civica la clasa a 3-a.
A participat la numeroase traininguri de parenting si dezvoltare personala, din care amintim:
– Inimă De Leu – Cum Să Crești Copii Independenți, Cu Voință Puternică, Care Vor Face Mâine O Lume Mai Bună – Dr. John Demartini
– Active Learning – Simon Parker
– Cultural Differences – Kaspar Michel
– Basics of communication – Ginette Biolan
– Corporate Presentations; Making Presentations – Ginette Biolan
– Crucial conversations, VitalSmarts

 

Miss Maria

Miss Maria este profesoara de muzica la ciclul gimnazial si primar incepand cu acest an scolar.
Miss Maria a absolvit Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti, sectia Canto-clasic si Facultatea de Muzica din Bucuresti, sectia Pedagogie Muzicala.
A participat la numeroase concerte si concursuri de canto clasic:
-Concursul National de Interpretare Vocala “Crai Nou
-Concursul de Interpretare Vocala “Miniatura Romantica”
-Concursul de Interpretare Vocala “Lied Art”
-Concursul National de Interpetare si Creatie Muzicala “Victor Giuleanu”
-Recital Vocal-Instrumental “Tinere Sperante”
-Ziua Colegiului National de Muzica “George Enescu”
-Recital Vocal Instrumental “Salonul de muzica”, Muzeul National “George Enescu”, Fundatia culturala “Remember Enescu”
-Recital “Pro Piano”

A participat la numeroase concerte alaturi de corul “Juventus Academica” al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti.
A facut parte din juriul concursurilor “Talente Implinite” si “Magia Colindelor”.

Mr Alexandru

Continuam cu prezentarea echipei CLAS cu Mr Alexandru care preda educatia fizica in limba engleza la ciclul primar si gimnazial incepand cu acest an scolar.
A practicat sport de performanta timp de 12 ani. Prima dragoste a fost baschetul, iar dupa aceea a urmat o incursiune in lumea atletismului. Ca urmare a pasiunii lui fara margini pentru fenomenul sportiv, a decis ca dupa incheierea carierei de sportiv competitiv, sa impartaseasca si altora beneficiile practicarii unui stil de viata sanatos, incercand sa dea mai departe “microbul” entuziasmului si al pasiunii pentru o viata activa, devenind astfel profesor de Educatie fizica & antrenor personal. Am urmat un proces de educatie continua, in ceea ce priveste profesia de Profesor de Sport/ antrenor, absolvind Facultatea de Educatie Fizcia si Sport, cursuri de antrenor fitness si instructor de aerobic, a participat la diferite workshopuri/cursuri de specialitate (TRX Suspension & Rip Training, Kettlebell, Yoga, Functional Training), a absolvit cursuri de Master despre Managementul activitatilor sportive si a lucrat la o scoala internationala din Pipera timp de 3 ani.
” In prezent sunt bucuros ca fac parte din echipa de profesori a Scolii Internationale CLAS, intrucat imi place sa lucrez cu generatia tanara, si sa o directionez pe drumul catre o viata activa” Men Sana in corpore Sano.
Welcome aboard, Mr Alexandru!
 

Mrs Carmen

Profesoara de educatie artisitca si tehnologica la gimnaziu si ciclul primar
Din 1996, când a absolvit secția Arte Textile în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design a Academiei Naționale de Artă din București, cu media 10 fiind șefă de promoție, Mrs Carmen lucrează în domenii ca industria textilă, grafică sau publicitate. A avut 4 expoziții personale și mai multe de grup, în țară și în străinătate. Își creează un site personal de prezentare și susține ateliere de creație cu copii de toate vârstele și cu adulți împărtășind celor interesați ce a învățat în cei 6 ani de studii universitare și practică pedagogică.
Printre realizările ei se numără participarea la crearea departamentului de Digital Styling, ca Director artistic la Dumarex, și crearea logo-ului Intuitext, ca Grafician la Softwin.
În cariera de full time parent a participat ca voluntar la: World Fest (unde organizează standul Romaniei), Book&Bake sale și alte activități organizate de Asociația Părinților împreună cu școala în perioada în care a locuit în Elveția. Realizează în calitate de Marketing VP Assistant of ZIS Parents Association: newsletters, calendare, postere.
A susținut două workshopuri la clasa a 4 a și la clasa a 5 a: “How to express ourselves with textile arts “ și Little March “ how to make a white-red cord și a lucrat ca Substitute Art Teacher.

Mr Daniel

Mr Daniel este profesor titular de matematică şi va preda la gimnaziu în şcoala noastră începând cu acest an şcolar.
Este licențiat în matematică în cadrul Universității din Bucureşti – Facultatea de Matematică.
Are gradul didactic I din anul 2009 şi o experienţă la catedră de peste 25 ani atat in sistemul de stat cat si in cel privat , elevii obţinând rezultate bune şi foarte bune la examenele naţionale şi numeroase premii la olimpiadele de matematică. Mr Daniel este membru în Consiliul Consultativ al Inspectoratului Judetean Ilfov şi profesor metodist . Este un profesor care încearcă şi de cele mai multe ori reuşeşte să îi facă pe elevi să înveţe matematica cu plăcere.
A participat la :
– elaborare de culegeri de matematică ;
– admiterea în învaţământul superior – Facultatea de Pompieri (elaborare de subiecte de admitere);
– de două ori membru în comisia naţională de organizare a Olimpiadei Naţionale de Matematică
– de peste 15 ani profesor evaluator la Examene naţionale: clasa a VIII-a şi Bacalaureat ;
– numeroase cursuri de formare organizate de CCD – Ilfov ;
– organizează drumetii cu elevii la munte.
Este nerăbdător să cunoască elevii CLAS!
Mult succes in noul an scolar, Mr Daniel!