Cursuri de limbi straine

Cursuri de limbi straine pentru toate nivelurile si varstele

Vrei sa iti transformi cunostintele de limbi straine intr-un avantaj? Iti doresti sa fii admis la o universitate internationala de prestigiu si sa ai un viitor de succes?

Cursurile de limbi straine CLAS te ajuta sa iti atingi aceste obiective!  Este momentul sa iti perfectionezi limba engleza, italiana, rusa sau spaniola la CLAS.

Studiezi intr-o atmosfera relaxata si motivanta, ai acces la resurse de ultima ora si beneficiezi de indrumarea unor profesori cu experienta in pregatirea examenelor internationale. Astfel, poti obtine un certificat Cambridge recunoscut international care iti atesta cunostintele de limba engleza si iti deschide oportunitati atat pentru educatia ta, cat si pentru viitoarea cariera. Pentru limba italiana, certificatele CELI reprezinta un pasaport catre studii in Italia.

Centrul educational CLAS (Cooperative Learning Academy of Snagov) ofera cursuri de limba engleza si italiana pentru copii in timpul saptamanii cat si cursuri individuale sambata atat pentru adulti, adolescenti si copii. Cursurile incep pe 1 octombrie si se termina pe 15 iunie si ca atare inscrierile au loc in luna septembrie in fiecare an.

tabere de limba engleza in Romania cu British Camps

(vezi galeria)

sau in Regatul Unit al Marii Britanii

De ce sa alegi o tabara internationala?

  • Inveti engleza „la ea acasa”, cu o echipa de profesori vorbitori nativi, carismatici si prietenosi, care vor face din cursuri o adevarata placere.
  • Experimentezi modul de predare englezesc. Aici, profesorii pun accentul pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare, pe imbogatirea vocabularului si a pronuntiei in limba engleza.
  • Experimentezi o noua cultura. Timp de doua saptamani, vei locui, vei manca, vei invata si te vei distra alaturi de britanici sau americani.
  • Te integrezi intr-un mediu multinational. Iti vei face prieteni din intreaga lume si vei afla cate ceva despre cultura fiecaruia. Si cum singurul mod de a comunica va fi engleza, iti vei exersa abilitatile de conversatie si in afara cursurilor!
  • Vizitezi celebrele obiective turistice din Oxford, Londra etc.
  • Te vei simti in siguranta alaturi de profesorii de limba engleza insotitori. Ei vor avea grija ca totul sa decurga bine si sa fie aproape de tine ori de cate ori vei avea nevoie, in orice moment.
  • Vei avea parte de multa, multa distractie. Te asiguram ca te vei intoarce din tabara cu multe, multe poze, cu amintiri placute si momente de neuitat, cu prieteni noi si cu un adevarat accent britanic cu care sa te mandresti!

 

faq

Cine se poate inscrie la cursurile de limbi straine?

Elevii care frecventeaza scoli generale si licee sau scoli profesionale, adultii interesati de studiul limbilor straine si studentii universitari.

Cand as putea sa ma inscriu la aceste cursuri?

Inscrierile la cursurile de grup Cambridge YLE, de limba engleza pentru copii si la cursurile de grup de italiana pentru copii Magica Italia, se efectueaza in luna septembrie pentru formarea grupelor pe nivel: Junior 1, Junior 2, Junior 3, Junior 4. Pentru cursurile individuale, inscrierile au loc oricand, in timpul anului scolar sau in luna iulie.

Cum pot sa ma inscriu la un curs de grup sau individual?

Daca sunteți interesat de oferta noastră si doriți să vă inscrieți la unul dintre cursurile noastre, va fi necesar să sustineti un test de nivel (placement test). Organizam teste de nivel in urma programarii telefonice. Dupa test, veti primi informatii referitoare la orarul disponibil pentru nivelul dvs. si veti putea opta pentru una dintre variantele oferite. Trimiteti un email la secretariatclasnagov@gmail.com.

Ce acte sunt necesare pentru înscriere?

Pentru inscrierea la cursurile Centrului de limbi străine CLAS sunt necesare:

– copie după actul de identitate (C.I) și formularul de inscriere  completat  pe care il primiți in momentul înscrierii pentru cursul ales.

As dori sa invat limba rusa. Este posibil?

Da, individual sau cu un prieten care are acelasi nivel de competenta lingvistica. Colaboram cu un profesor nativ, cu experienta vasta.

Ce durata poate avea un curs?

Cursurile standard de grup pentru copii dureaza noua luni, de pe 1 octombrie pana pe 15 iunie.

La cerere, cursurile individuale pot avea orice durata necesara atingerii obiectivelor personale. Exista flexiblitate de program si creare de programa individualizata in baza unui chestionar de analiza de nevoi si al testului de nivel.

Eu sunt Director de Resurse Umane intr-o firma si as dori sa organizez cursuri Corporate la sediul firmei. Cum se procedeaza?

Ne deplasam la sediul firmei dvs pentru o discutie pre-training si trainerii CLAS vor tine cursurile de limbi straine in conformitate cu cerintele firmei dvs. Cursantii pot participa la examenul Cambridge BULATS in vederea obtinerii unui certificat recunoscut la nivel international.

Cum plătesc cursul, se poate plăti in rate?

Plata se poate face în numerar sau prin transfer bancar, doar in lei. Dupa ce ati primit factura pe mail, puteti efectua plata prin transfer bancar. Plata se face lunar, anticipat la inceput de luna.

Plata primei luni, la inscriere este nerambursabila.

Cum se structurează nivelurile la cursurile pentru adulti?

Nivelul competenţei lingvistice se structurează după nivelul de utilizare in conformitate cu Cadrul European Comun de Referinta (CECR) pentru limbi:

Utilizarea elementară a limbii
A1 Incepător
Utilizatorul nu cunoaste limba tinta
A2 Elementar
Utilizatorul poate sa comunice in situatii simple si obisnuite, care presupun un schimb de informatii simplu si direct referitor la subiecte familiare si uzuale. Poate sa descrie, cu mijloace simple, formatia sa profesionala, mediul sau inconjurator apropiat.
Utilizare independenta a limbii
B1 Pre-Intermediar
Poate sa inteleaga elementele esentiale cand este utilizat un limbaj standard clar pe teme familiare legate de munca, scoala, petrecerea timpului liber. Poate sa relateze un eveniment sau o experienta, sa descrie un ideal, argumente sau explicatii cu privire la un plan sau la o opinie.
B2 Intermediar
Poate sa inteleaga ideile principale din texte complexe pe teme concrete sau abstracte; intelege si discutii de specialitate in propriul domeniul de activitate. Poate sa-si expuna opinia asupra unui subiect de actualitate, prezentand avantajele si inconvenientele diferitelor posibilitati.
Utilizare competenta a limbii
C1 Pre-avansat
Poate sa inteleaga o gama larga de texte lungi si complicate si sa sesizeze semnificatiile implicite. Poate sa se exprime pe teme complexe intr-un mod clar, structurat si pe larg, utilizand diferite mijloace de organizare, de structurare si de coeziune a discursului.
C2 Avansat
Poate sa inteleaga, practic fara efort, tot ceea ce citeste sau aude. Poate sa se exprime spontan, foarte fluent si sa exprime cu precizie nuante fine de sens legate de subiecte complexe.

Iar la copii si adolescenti?

Preferam sa utilizam nivelurile Cambridge care au corespondenta CECR:

Starters, Movers, Flyers pentru scoala primara si KET, PET, FCE pentru gimnaziu.

Care este costul unei sedinte de limba engleza, curs individual?

150 RON pentru o sedinta de 1.5 pentru un pachet minim de 20 sedinte (+ 1 gratuita).

Dar pentru cursul de grup?

30 RON pentru o sedinta de 50 min, plata facandu-se lunar anticipat, conform unui grafic de plata, pe care il primiti la inscriere. Plata se face tip abonament, nefiind scazute absentele din diferite motive.

Cand si unde are loc examenul Cambridge?

In luna iunie, de obicei dar poate varia de la an la an. Examenul poate avea loc la sediul CLAS pentru un minim de 20 de elevi inscrisi sau la sediul British Council, institutie partenera.